down we go,

SD kom in i riksdagen. Jag orkar inte ta debatten för just nu hänger det alldeles för svarta moln över Sverige för att det ska kännas som något som ens skall behöva debatteras. Down we go. Kanske Frankrike ökar kontakten med Sverige nu när även vi fått ett främlingsfientligt parti i regeringen? De kanske börjar massdeportera tillsammans. FYFAN. På ren svenska.

Nu gäller att alliansen och oppositionen för en gångs skull lägger sina olikheter till sidan och visar svenska folket att de tillsammans står upp mot främlingsfientlighet. Visa att man kan vara vänner och att smutskastning aldrig är lösningen. Problemet är att de senaste veckornas valpropaganda hos båda sidorna mest har gått ut på smutskastning av motståndarna medan SD har framfört sina åsikter.

Snuskigt. Värst är det förstås att svenska folket röstat in ett främlingsfientligt parti.

Så snälla höger och vänster - samarbeta. Allt kommer ta tre gånger så lång tid men det är viktigt att ni försöker eftersom ni styr Sverige, ett land som alltid kunnat stoltsera med medmänsklighet och hyfsade villkor för nästan alla.

Dags att anamma vad alla föräldrar, dagisfröknar och lärare indoktrinerar unga barn med: det är viktigt att kompromissa och att kunna ta ett nederlag på ett håll om det gynnar en på ett annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0