I've planned this very thoroughly...

Skola idag. Började med en tjugo minuter matte, avslutades med lika mycket tyska. Efter det håla i tre timmar som spenderades tillsammans med Calle och även Victoria en del av tiden. =) Efter det blev det mat på underbara Dagens Goda - sejfilé med potatis och remouladsås! Inte visste jag att gummi kunde smaka fisk, och inte heller visste jag att remouladsås består av paprika och ärtor - men INGEN majonnäs! Åhåj, ni. Här lär man sig saker, kan ni tro.

Efter det blev det religion i en och en halv timme. Satt mest och slöade eftersom de hade genomgång inför en uppgift och jag bara sitter där för att lära, inte för att få betyg (har redan läst kursen).

I helgen blir det i alla fall SCI-FI-MÄSSAN I HELSINGBORG! Skulle först gå med Julia, sen ändrades det, och sedan hoppade Calle in. Sen visade det sig att han hade full rulle hela helgen så han kunde inte. Men se! Då kom Julia igen som en räddande ängel och sa att hon minsann kunde :D Och nu kanske Victoria också följer med. Det blir nog allt bra ska vi se :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0